Vissi søker leder til Planseksjon

Del
01/03/2023

Vil du være med å bidra til den grønne omstillingen av samfunnet vårt?

Nå styrker Vissi nettutviklingen vår med en spennende stilling som leder for vår Planseksjon inn i en ny tid ved vårt hovedkontor i Sørkjosen.

 

Vissi var i 2022 det mest effektive nettselskapet i hele Norge og vi er stolt over å ha vært effektive over mange år!

Vissi forsyner strøm til kunder i Nord Troms og deler av Finnmark. Planseksjonen består i dag av 5 erfarne og dyktige medarbeidere. Vi søker nå etter en leder for seksjonen for å kunne videreutvikle mulighetene i strømnettet.

Mangfold er viktig for både arbeidsmiljøet vårt og jobben vi skal gjøre. Derfor søker vi også en god miks av blant annet alder, etnisitet, livserfaring og kjønn. Vi jobber hardt for å være en drivkraft i det grønne skiftet, og er stolte av vår kultur som er preget av lidenskap for faget og engasjement for samfunnsoppdraget.

Hvem ser vi etter:

Vissi ser etter en engasjert og fremoverlent person som ønsker å gjøre en forskjell. Du er strukturert og analytisk, har sterk interesse for teknologi, og gjerne kreativ og initiativrik. Du kan jobbe selvstendig, men også i team og på tvers av fagmiljøene. Du har høy arbeidskapasitet og ønsker å bidra positivt til vårt gode arbeidsmiljø.

Vi ser for oss at du har utdanning tilsvarende Sivilingeniør (MSc) eller Ingeniør (BSc) innenfor Elkraft eller Energi og Miljø. Erfaring innenfor ledelse, prosjektering og gjennomføring av prosjekter innenfor regionalnettanlegg/regionalnettstasjoner er en fordel, men ikke et krav.

Noen av arbeidsoppgavene:

  • Lede Planseksjonen
  • Kartlegge lastflyten i nettet og foreslĂĄ prioriteringer
  • Investeringsanalyser
  • Risikovurdering av anlegg og prosjekter
  • Etablere kostnadsestimater, gjennomføre samfunnsøkonomiske vurderinger og utarbeide konsesjonssøknader
  • Prosjektering
  • Utarbeide spesifikasjoner, gjennomføre anskaffelse, forhandling og kontraktsoppfølging i samarbeid med interne ressurser

 

Vissi kan tilby interessante og utfordrende oppgaver, konkurransedyktig lønn, velferdsordninger, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. Det er gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Ansettelse skjer for øvrig på de vilkår og med de plikter og rettigheter som følger av gjeldende lovverk, reglement og avtaleverk.

 

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved å kontakte:

Daglig leder Vissi, Finn Paulsen tlf. 975 95 471

Søknad med CV og attester/vitnemål sendes post@vissi.no og søknader vurderes fortløpende.

 

Se flere ledige stillinger