Leie av byggestrøm

Dersom du skal bygge eller har behov for midlertidig strøm i en periode kan Vissi leie byggestrømskasse til deg.

Finn ut mer

Leietid pĂĄ inntil 2 ĂĄr

Vissi sine standard kasser har 3-fase uttak med hovedsikring på 63A. Er det behov for andre løsninger, må du ta kontakt med elektroinstallatør eller andre for å høre om de kan levere. Normal leveringstid er innen 5 virkedager og maksimal leietid er inntil 2 år.

Forespørsel og bestilling av byggestrøm gjøres ved å sende e-post til: kunde@vissi.no eller ringe til kundeservice på tlf 77 77 04 00. Ved bestilling må fakturaadresse, samt ønsket plassering av kassen oppgis.

Priser for oppsett og nedtak av byggestrøm

Pris på byggestrøm varierer etter behov, løsning og plassering. Vi ber derfor om at du sender en henvendese om dine ønsker og så sender vi deg fast pris på oppsett/nedtak av byggestrøm til deg.

Se leie av byggestrømkasse privatpersoner: Se prisliste her
Se leie av byggestrømkasse for næring og bedrift: Se prisliste her

NB! Nettleie og kraft kommer i tillegg.

Egen byggestrømkasse

Har du eller din utbygger egen byggstrømkasse vil du spare leiekostnadene. Når du har egen byggestrøm er det viktig at elektroinstallatør sender inn forhåndsmelding til Vissi. Normal leveringstid er innen 5 virkedager og maksimal tilkobling av midlertidige anlegg er inntil 2 år. Prisen for tilkobling av egen byggestrømkasse vil være etter medgått tid og materiell.