Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med ditt kundeforhold til Vissi AS som er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Kontaktopplysninger finner du på www.vissi.no

Sist endret: 1.11.2021

Finn ut mer

1. Formålet med å samle inn personopplysninger

For √• kunne levere str√łm til deg trenger Vissi personopplysninger for deg som kunde slik som navn, adresse, mobiltelefonnummer, epostadresse og f√łdselsdato. F√łdselsdato blir brukt til √• hente inn ditt personnummer og de siste 5-sifrene i personnummeret er kun registrert skjult i v√•rt kundesystem uten at noen kan se dette. Det er myndighetsp√•lagt √• hente inn personnummer i forbindelse med Elhub som er et sentralt IT-system for kraftmarkedet i Norge.

Form√•let med √• behandle personopplysningene er for √• kunne oppfylle v√•re leveranser og avtaler med deg. Slik ivaretar vi b√•de dine og v√•re interesser. Videre kan personopplysningene benyttes til √• sende deg kommunikasjon, som for eksempel SMS i forbindelse med str√łmbrudd eller i forbindelse med avtaletidspunkt n√•r det skal gj√łres arbeid som ber√łrer deg.

Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykkene du har gitt og blir

behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokf√łringsloven og eventuelle andre relevante lover.

2. Hvilke opplysninger samles inn

Vissi behandler personopplysninger som du har oppgitt ved registrering av kundeprofil. √ėnsker du √• endre disse opplysningene gj√łr du det ved √• logge deg inn p√• ¬ęMinside¬Ľ via v√•r hjemmeside eller ved √• kontakte kundeservice.

Vi behandler ogs√• opplysninger om din str√łmleveranse slik som tidspunkt for avbrudd, m√•leverdier time for time, samt all korrespondanse mellom deg og Vissi. Din respons p√• epost og SMS-utsendelser og innlogget aktivitet p√• ¬ęMinside¬Ľ kan bli lagret.

3. Hvordan vi benytter dine opplysninger

Vi benytter personopplysningene du selv har oppgitt for √• kunne oppfylle v√•re avtaler med deg. Det gjelder for eksempel utsendelse av faktura, varsling i forbindelse med str√łmbrudd, osv.

N√•r du har en avtale med Vissi om bes√łk av tilsynet eller annet arbeid som skal gj√łres hos deg, s√• vil du alltid motta en bekreftelse p√• SMS og/eller e-post. I forkant av bes√łket vil du kunne motta timep√•minnelser p√• SMS om avtalen din.

I tråd med dine samtykker til kommunikasjon vil Vissi kunne sende deg nyhetsbrev, tilbud og annen type målrettet kommunikasjon som Vissi mener er relevant for deg. For eksempel kan slik kommunikasjon sendes per brev, SMS, e-post, eller i andre digitale kanaler.

4. Hvem deler Vissi opplysninger med (utlevering)

Personopplysninger som du registrerer hos Vissi utleveres ikke til andre virksomheter eller organisasjoner uten at du har gitt et frivillig, aktivt og informert samtykke til utlevering.

5. Hvem behandler dine personopplysninger (databehandlere og underdatabehandlere)

Vissi benytter seg av kundesystem andre systemer for √• kunne ivareta ditt kundeforhold med Vissi. Behandlingen av dine registrerte personopplysninger reguleres av en Databehandleravtale inng√•tt mellom Vissi og gjeldende leverand√łrer.

6. Endringer

Vissi kan endre samtykkevilk√•r og personvernerkl√¶ring for √• f√łlge nye rettslige krav, og p√• grunn av endringer i v√•r egen praksis for innsamling og behandling av personopplysninger. Ved endringer som krever ditt samtykke vil du bli bedt om √• samtykke til nye vilk√•r n√•r du logger deg inn p√• ¬ęMin side¬Ľ.

7. Dine rettigheter

Du kan n√•r som helst redigere dine kontaktopplysninger og trekke tilbake eller gi samtykke til kommunikasjon n√•r du er logget inn p√• ¬ęMin side¬Ľ via v√•r hjemmeside. Som innlogget bruker har du innsyn i dine personopplysninger og dine avtaler. √ėnsker du √• f√• tilsendt alle personopplysninger Vissi har lagret om deg m√• du kontakte kundeservice. Dersom du etter opph√łrt kundeforhold vil kreve at dine personopplysninger skal bli slettet, kan du kontakte kundeservice. Dersom du krever dataportabilitet, som er retten til √• ta med seg egne personopplysninger til en annen virksomhet, gjelder denne retten kun personopplysninger som du selv har gitt til Vissi. Det vil si kontaktinformasjonen din.

8. Sletting av personopplysninger

Vissi lagrer kundeinformasjon og sakshistorikk så lenge du er kunde hos oss. Dersom du ikke lenger er aktiv kunde kan du be om at personopplysningene slettes.

Du kan n√•r som helst etter opph√łrt kundeforhold be om at dine personopplysninger slettes. Det vil imidlertid bety at du m√• registrere deg p√• nytt dersom du p√• et senere tidspunkt √łnsker √• bli kunde igjen.

9. Google Analytics

Analyseverkt√łyet Google Analytics sporer og rapporterer om trafikken p√• nettsidene til Vissi. Ved √• se p√• brukerm√łnster til bes√łkende, kan vi l√¶re hvordan brukere forholder seg til innholdet v√•rt. Du kan selv reservere deg mot bruk av cookies fra Google Analytics. Les mer om Google Analytics‚Äô personvern her.

10. Kundeservice

Har du sp√łrsm√•l om dine personopplysninger eller √łnsker innsyn, ta kontakt med kundeservice. Kontaktopplysninger finner du p√• www.vissi.no

10. Personvernombud

Har du sp√łrsm√•l om eller er uenig i hvordan Vissi AS behandler personopplysninger, kan du ta kontakt med kundeservice.

Du kan klage på hvordan Vissi AS behandler dine personopplysninger til Datatilsynet.

E-post: postkasse@datatilsynet.no
Telefon: 22 39 69 00.

Meny

Str√łmbrudd

Priser og vilkår

Kundeservice

Om oss