Byggestrøm

Del
august 31, 2022

Dersom du skal bygge eller har behov for midlertidig strøm i en periode kan Vissi leie byggestrømskasse til deg. Vissi sine standard kasser har 3-fase uttak med hovedsikring på 63A. Er det behov for andre løsninger, må du ta kontakt med elektroinstallatør eller andre for å høre om de kan levere. Normal leveringstid er innen 5 virkedager og maksimal leietid er inntil 2 år.

Forespørsel og bestilling av byggestrøm gjøres ved å sende e-post til: kunde@vissi.no eller ringe til kundeservice på tlf 77 77 04 00. Ved bestilling må fakturaadresse, samt ønsket plassering av kassen oppgis.

Priser for oppsett og nedtak av byggestrøm:

Pris på byggestrøm varierer etter behov, løsning og plassering. Vi ber derfor om at du sender en henvendese om dine ønsker og så sender vi deg fast pris på oppsett/nedtak av byggestrøm til deg.

Se leie av byggestrømkasse privatpersoner: Se prisliste her
Se leie av byggestrømkasse for næring og bedrift: Se prisliste her

NB! Nettleie og kraft kommer i tillegg.

Egen byggestrømkasse:

Har du eller din utbygger egen byggstrømkasse vil du spare leiekostnadene. Når du har egen byggestrøm er det viktig at elektroinstallatør sender inn forhåndsmelding til Vissi. Normal leveringstid er innen 5 virkedager og maksimal tilkobling av midlertidige anlegg er inntil 2 år. Prisen for tilkobling av egen byggestrømkasse vil være etter medgått tid og materiell.