Byggestrøm

Del
31/08/2022

Dersom du skal bygge eller har behov for midlertidig strøm i en periode kan Vissi leie byggestrømskasse til deg. Vissi sine standard kasser har 3-fase uttak med hovedsikring pĂĄ 63A. Er det behov for andre løsninger, mĂĄ du ta kontakt med elektroinstallatør eller andre for ĂĄ høre om de kan levere. Normal leveringstid er innen 5 virkedager og maksimal leietid er inntil 2 ĂĄr.

Forespørsel og bestilling av byggestrøm gjøres ved ĂĄ sende e-post til: kunde@vissi.no eller ringe til kundeservice pĂĄ tlf 77 77 04 00. Ved bestilling mĂĄ fakturaadresse, samt ønsket plassering av kassen oppgis.

Priser for oppsett og nedtak av byggestrøm:

Pris på byggestrøm varierer etter behov, løsning og plassering. Vi ber derfor om at du sender en henvendese om dine ønsker og så sender vi deg fast pris på oppsett/nedtak av byggestrøm til deg.

Se leie av byggestrømkasse privatpersoner: Se prisliste her
Se leie av byggestrømkasse for næring og bedrift: Se prisliste her

NB! Nettleie og kraft kommer i tillegg.

Egen byggestrømkasse:

Har du eller din utbygger egen byggstrømkasse vil du spare leiekostnadene. NĂĄr du har egen byggestrøm er det viktig at elektroinstallatør sender inn forhĂĄndsmelding til Vissi. Normal leveringstid er innen 5 virkedager og maksimal tilkobling av midlertidige anlegg er inntil 2 ĂĄr. Prisen for tilkobling av egen byggestrømkasse vil være etter medgĂĄtt tid og materiell.

Meny

Strømbrudd

Priser og vilkĂĄr

Kundeservice

Om oss